Menu Sluiten

Lockers


Lockers

Informatie over lockers:

Lockers, die vaak in openbare ruimten worden gebruikt, zijn kleine, smalle kastjes waarin spullen kunnen worden opgeborgen. Lockers zijn meestal gemaakt van metaal, en hun breedte en diepte voldoen meestal aan standaardafmetingen, maar ze kunnen ook niet standaard zijn. Moderne lockers hebben vaak een slot en een hangslot, en sommige hebben zelfs digitale mogelijkheden.

Naast de traditionele types zijn er tegenwoordig ook veel stijlen verkrijgbaar. Er zijn lockers met twee etages en lockers met drie etages.

Het eerste model heeft geen legplank, terwijl het tweede meestal een hangstang heeft. De modellen met de derde en vierde verdieping hebben meestal geen legplank. En er zijn nog vele andere soorten lockers. De meest voorkomende stijl van lockers is een basis differentieel.

Ondanks deze naam is de basisstijl van een locker eigenlijk geen locker. Info over lockers

Toelichting over Lockers

Sommige lockers zijn complexer dan andere, maar ze hebben allemaal hun nut. Een typische locker met twee etages heeft geen legplank. Een locker met drie of vier etages heeft wel een legplank.

Een locker met vier of meer etages heeft waarschijnlijk geen legplank. Deze lockers hebben meestal geen ophangrail of haak. Ze zijn vaak ook uitgerust met stopcontacten om je elektronica op te laden. Je moet altijd rekening houden met het doel van de lockers die je koopt en de functies zorgvuldig overwegen.

Het basistype locker is een eenheid met een stalen frame die kan worden afgesloten.

De grootte varieert per bedrijf, maar de meeste zijn ontworpen om een verscheidenheid aan items te houden. Sommige zijn van metaal, terwijl andere van kunststof zijn. Er zijn bijvoorbeeld ook schoolkluisjes verkrijgbaar. Deze worden gebruikt voor het opbergen van spullen, waaronder boeken en andere voorwerpen.

Als u niet zeker weet welk type kastje u nodig hebt, kunt u ze altijd vinden op uw plaatselijke school.

Meer info over lockers nu op www.topsvending.be.

Tags

Experts Lockers Op Maat | Experts Lockers Verse Voeding | Experts Lockers | Leveranciers Lockers Op Maat | Leveranciers Lockers Verse Voeding | Leveranciers Lockers | Lockers Op Maat |